LNZ Hub у новому форматі: технологічна платформа на YouTube

12 травня 2020, 09:03 2007

Цього року інноваційно-технологічна платформа LNZ Hub проходитиме в новому форматі — всі результати транслюватимуться на YouTube-каналі.

Про це повідомляє прес-служба компанії LNZ Group.

«LNZ Hub 3.0 — для більшої інформованості, достовірності, оперативності та індивідуального підходу до кожного клієнта — переходить у формат онлайн. Компанія LNZ Group ділиться власним досвідом із клієнтами задля того, щоб отримати повний спектр послуг від придбання посівного матеріалу, професійного агрономічного супроводу до отримання стабільного врожаю, що дозволить збільшити власні прибутки, незважаючи на будь-які ситуації», — говориться в повідомленні.

Також додається, що новий онлайн-формат LNZ Hub цього року стає інформативнішим та інноваційнішим. Клієнти матимуть змогу в онлайн-форматі переглядати все, що відбувається на LNZ Hub, та які результати можна отримати.

 «N.B!» LNZ Hub 3.0 // Технологічна платформа тепер в онлайн-режимі


Для довідки: LNZ Hub — це унікальна технологічна платформа, яка дозволяє наочно продемонструвати технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал урожайності.

Цього року LNZ Hub буде проводитись у господарстві ТОВ «ЛНЗ Груп», поле № 119, с. Лозоватка Шполянського району Черкаської області.