LNZ Group стала офіційним дистриб’ютором компанії Bayer

19 січня 2018, 10:27 3398

LNZ Group після кількох років співпраці з компанією Bayer в якості дилера нарешті отримала статус офіційного дистриб’ютора на сезон 2018 року.

Як говориться у повідомленні компанії, завдяки цьому LNZ Group продовжить втілювати в життя свій стратегічний план по розширенню  продажів на ринку засобів захисту рослин.

«В планах LNZ Group на 2018 рік — збільшення на 30% порівняно з 2017 р. як продажів продуктів Bayer, так і їх внутрішнього використання на полях власних агропідприємств», — говориться у повідомленні.


Для довідки: Bayer є одним із лідерів українського ринку засобів захисту рослин, який пропонує дієві препарати високої якості. У 2018 році компанія Bayer в Україні пропонує 74 види засобів захисту рослин, серед яких 20 гербіцидів, 10 інсектицидів, 26 фунгіцидів, 15 протруйників, а також 3 регулятори росту та прилипачі. Кожен з продуктів до початку масового виробництва проходить багаторічні ретельні дослідження та випробування для досягнення високих дієвих якісних характеристик за максимальної безпечності для людей, тварин, культурних рослин тощо.

LNZ Group — сучасна диверсифікована агропромислова компанія, що об'єднує 33 агрофірми в Черкаській та Сумській областях. Орендує 60 тис. га землі і забезпечує роботою 3 тис. працівників в сезон. LNZ Group входить до десятки компаній, що найбільш динамічно розвиваються в секторі насінництва.