LNZ Group підбила підсумки роботи соціального напрямку

30 січня 2020, 10:06 1754

Компанія LNZ Group активно розвивається не лише в профільних напрямках, а й веде соціальну роботу на місцях. У 2019 році увага була сконцентрована на молоді та спорті, освіті, благоустрої та інфраструктурі.

Про це AgroPortal.ua стало відомо з інформаційного повідомлення компанії.

Під гаслом «LNZ творить добро» компанія LNZ Group не перший рік є головним спонсором ФК «ЛНЗ-Лебедин», підтримує виїзні змагання та забезпечує талановиту молодь транспортом для участі у чемпіонатах.

Ще одним соціальним напрямком компанії є допомога навчальним закладам, котрі потребують значної підтримки, особливо в селах та невеликих містечках.

«Ми хочемо зробити дитинство школярів Шполянщини й сусідніх районів більш щасливим та забезпечити їх усім необхідним для гармонійного розвитку. Також ми дбаємо про молоде покоління українських аграріїв, прагнемо передати свій досвід і створити підґрунтя для їхньої якісної освіти й успішної кар'єри», — коментують у компанії.


 
Також минулого року LNZ Group долучилась до освітнього проєкту «Агрокебети», і вже цього року один зі студентів програми Сергій Федоренко проходить практичне навчання на базі компанії.

Джерело фото: LNZ Group
Джерело фото: LNZ Group

Третім напрямком став благоустрій та інфраструктура.

«Політика компанії LNZ Group побудована з урахуванням інтересів суспільства. Це не лише своєчасна сплата податків, орендної плати за паї та створення нових робочих місць, а й підтримка шкіл і дитячих садочків, покращення місцевої інфраструктури та багато іншого. Ми прагнемо допомагати та бути прикладом для наслідування», — говорять у компанії LNZ Group.