LNZ Group спрямувала понад 20 млн грн на соціалку

25 січня 2019, 10:12 2344

LNZ Group протягом 2018 р. сплатила майже 870 млн грн податків та зборів, виплатила близько 200 млн грн орендної плати за паї та витратила понад 20 млн грн на розвиток соціальної інфраструктури територій.

Корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) відображається у бізнес-стратегії компанії та у практиці ведення бізнесу, повідомили AgroPortal.ua у компанії LNZ Group.

«Живи і працюй так, аби змінювати світ на краще. Такий принцип є невід'ємною складовою філософії LNZ Group, яка поряд із розвитком власних активів розуміє свою відповідальність за вплив на економіку, екологію та соціальну систему країни», — зазначають у компанії.

Кошти LNZ Group спрямовуються від сплати податків та створення робочих місць — до інвестицій в здоров«я, освіту, інфраструктуру та захист навколишнього середовища.

У компанії розповідають, що внутрішні програми LNZ Group по КСВ можна розділити на 5 основних напрямків, спрямованих на працівників, пайовиків, підтримку територіальних громад, екологічну безпеку та волонтерство.

«Завдяки тісній співпраці з активами громад в LNZ Group добре знають проблеми кожного населеного пункту, де працює компанія. За кожним територіальним підрозділом Групи компаній закріплена людина, яка відповідає за напрямок КСВ. Тож надана компанією допомога торкається всіх важливих соціальних сфер: освіти, медицини, благоустрою, інфраструктури, спорту, культури, духовності, патріотичного виховання», — відмічають у компанії.

Медицина

LNZ Group сприяє покращенню умов у місцевих лікарнях та допомагає придбати сучасні прилади діагностики. Як зазначають в LNZ Group, одним із найбільш значущих соціальних проектів за останні роки є придбання двох сучасних реанімобілів з новітнім обладнанням для Шполянської центральної районної лікарні та підстанції швидкої допомоги.

«Таким чином, шполянські лікарі отримали можливість не лише оперативно доставляти критичних хворих до медзакладів, а й надавати повноцінну медичну допомогу одразу під час руху, не втрачаючи цінний для пацієнта час», — відмічають у компанії.

Освіта

На сьогодні значна частина українських шкіл потребує матеріальної підтримки, і компанія LNZ Group допомагає створити сприятливі умови для навчання та гармонійного розвитку дітей. Допомога шкільним і дошкільним навчальним закладам в компанії є одним із першочергових завдань.

Крім того, вже понад 5 років напередодні новорічних свят компанія LNZ Group дарує солодкий настрій вихованцям шкіл та дитсадків районів, на які розповсюджується діяльність агрохолдингу. Компанія підготувала 5000 солодких подарунків до новорічних та різдвяних свят.

Підтримка спорту

LNZ Group підтримує будівництво кількох сучасних спортивних об'єктів, а також підтримує обдаровану українську молодь.

Духовність і культура

У компанії прагнуть, щоб молодь сучасної України сформувала правильні ціннісні орієнтири й завжди прагнула до творчого розвитку та самореалізації.

Допомога АТО

LNZ Group є відповідальною перед українським суспільством, і один із напрямків наразі полягає в підтримці українських військових та їх сімей, а також у допомозі ветеранам, інвалідам, чорнобильцям.

Інфраструктура

LNZ Group піклується про жителів навколишніх містечок і сіл, створюючи їм більш комфортні умови життя, розвиваючи ряд проектів із захисту навколишнього середовища, починаючи з традиційних акцій по прибиранню громадських територій, обрізці дерев та розчищенню чагарників — до капіталовкладень у модернізацію обладнання для зменшення шкідливих викидів від вигорання газу, впровадження енергозберігаючих і переробних технологій, зокрема вироблення пелетів та встановлення сушарок, які працюють на відходах рослинництва.