Лідер серед елеваторів Держрезерву сплатив 10 млн грн податків

20 листопада 2018, 10:20 1551

Чистий дохід ДП «Златодар», що знаходиться у м. Золотоноша Черкаської області, а 9 місяців 2018 року сягнув позначки 17,4  млн грн. Чистий прибуток підприємства склав майже 0,2 млн грн.

Про це повідомив генеральний директор ДП «Златодар» Валерій Буркацький, говориться у повідомленні Державного агентства резерву України.

За його словами, третій квартал поточного року підприємство закінчило з результатом у понад 5 млн грн чистого доходу. Основну частину надходжень підприємством було отримано від заготівельної діяльності. Дещо меншу, однак також позитивну динаміку показують обсяги реалізації готової продукції.

За 9 місяців поточного року ДП «Златодар» стало одним з рекордсменів серед підприємств системи Держрезерву за обсягом сплати податків. Так, у звітному періоді, підприємство сплатило податків на загальну суму понад 10,2 млн грн.


Для довідки: аграрний напрям Держрезерву за 9 місяців отримав дохід у розмірі 290 млн грн, ріст показника порівняно з аналогічним періодом минулого року склав 108%. Загалом у 3 кварталі 10 аграрних підприємств держрезерву прийняли на зберігання  майже 200 тис т зернових.