Кусто Агро впроваджує технології точного землеробства

24 квітня 2018, 14:04 3416

Компанія «Сервісагротех», структурний підрозділ «Кусто Агро», переоснащує техніку для реалізації підходів точного землеробства.

Про це заявив матеріалі керівник сервісного відділення «Сервісагротеху» Юрій Васильчук, говориться у повідомленні компанії.

«З кожним роком ми переоснащуємо техніку для реалізації підходів точного землеробства. Прагнемо впроваджувати сучасні технології, щоб підвищувати ефективність сільськогосподарської діяльності. Але й не забуваємо про екологічний аспект», — сказав він.

За словами Васильчука, протягом останніх трьох років відбулися дуже серйозні зміни.

«Пішли значні інвестиції в технічне забезпечення. Вдосконалилась технологія вирощування, закуплена відповідна техніка, що призвело до значного розширення парку техніки. Ще три роки тому на підприємстві були всього три трактори Case IH і один старенький John Deere. А сьогодні у розпорядженні «Сервісагротеху» нараховуються вісім тракторів потужністю від 240 до 370 к. с», — сказав він.

Керівник сервісного відділення «Сервісагротеху» також додав, що компанія купила нові сівалки Pottinger, John Deere, а старі Kenzi модернізували системою Precision Planting.

«Тепер в ній (сівалці Kenzi — ред.) реалізовані всі інноваційні технології: контроль висіву, розкладка насіння та передача інформації до офісу», — сказав Васильчук.


Для довідки: «Кусто Агро» є частиною міжнародного холдингу Kusto Group. «Кусто Агро» була заснована для побудови вертикально-інтегрованої компанії в області аграрного сектора України. Бізнес компанії — це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій для задоволення зростаючих потреб ринків, що розвиваються, за напрямами: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг.