Кусто Агро переходить на систему електронних закупівель

05 січня 2018, 09:13 3184

Компанія «Кусто Агро» переходить на електронні торгові майданчики для проведення тендерів.

Як говориться у повідомленні компанії, це дозволить забезпечити прозорість проведення тендерів, систематизувати й автоматизувати закупівлі.

З цією метою «Кусто Агро» впроваджує комплексну систему управління корпоративними закупівлями — APS Smart, яку розробила компанія APS Solutions.

«Це рішення підвищить ефективність роботи компанії «Кусто Агро» на торгових майданчиках і забезпечить зростання показників конкурентоспроможності. Замовники зможуть заощадити час і кадрові ресурси. Також їм не потрібно буде витрачати кошти на організацію торгів. Постачальники матимуть змогу безкоштовно зареєструватися в системі та швидко знаходити цікаві для них торги. Крім цього, знизяться витрати на підготовку документів», — говориться у повідомленні компанії.


Для довідки: «Кусто Агро» є частиною міжнародного холдингу Kusto Group. «Кусто Агро» була заснована для побудови вертикально-інтегрованої компанії в області аграрного сектора України. Бізнес компанії — це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, задовольняючи зростаючі потреби ринків, що розвиваються за напрямками: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг.