KSG Agro завершує збирання озимих

10 липня 2019, 15:49 1462

Сільгосппідприємства, що входять до агрохолдингу KSG Agro, продовжують роботи в рамках річної збиральної кампанії.

Завершується збирання озимої пшениці, ячменю та ріпаку, повідомляє прес-служба агрохолдингу.

Як зазначаэться, погодні умови дозволили досягти високих темпів збирання за всіма видами культур.

Середня врожайність доходить на даний момент до 38 ц/га.

Загальна площа збирання озимих культур складає:

- пшениця — 8,3 тис. га;

- ячмінь — 2,3 тис. га;

- ріпак — 2,5 тис. га.

«На полях підприємств холдингу задіяно близько 25 комбайнів провідних виробників сільгосптехніки. Крім того, використовується 67 автомобілів для перевезення зібраного врожаю», — йдеться у повідомленні.

За словами голови Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергія Касьянова, використання агропідприємствами холдингу сучасних комбайнів дозволяє досягати високих результатів з меншою витратою палива. Це, в свою чергу, призводить до зниження собівартості озимих сільськогосподарських культур.


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво та виробництво відновлюваного біопалива (паливні пелети).