KSG Agro у вересні збільшив обсяг продажів свинини на 10%

23 жовтня 2019, 14:45 1717

Агрохолдинг KSG Agro за підсумками вересня збільшив обсяг продажів свинини, виробленої на свинокомплексі в с. Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область) на 10%. Якщо в серпні обсяг продажів свиней становив 736 030 кг, то в вересні він досяг 786 684 кг.

Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

«Ми бачимо серйозні перспективи в збільшенні своєї частки на ринку свинини, — коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов, — Український споживач зацікавлений в споживанні якісної свинини, її обсяги на ринку не задовольняють існуючий попит, тому можемо говорити про поступове збільшення обсягів продажів».

За словами Сергія Касьянова, на даний час проект розвитку свинокомплексу реалізований на 50% і має близько 60 тис. поголів'я свиней одноразового утримання та 4,5 тис. свиноматок.

«За проектом у нас повинно бути 8,6 тис., і ми будемо робити все, щоб продовжувати далі розвивати проект і нарощувати кількість свиноматок, поголів'я і, відповідно, обсяги продажів», — підкреслив аграрій.


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).

Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.