Великий виробник на Хмельниччині встановлює доїльну карусель

02 вересня 2021, 13:55 3425

Агрофірма «Перлина Поділля» встановлює доїльний зал «Карусель» на виробничому майданчику в Хмельницькій області.

Про це йдеться у повідомленні підприємства на сторінці у Facebook.

 «В селі Гулівці встановлюємо сучасний доїльний зал, що оптимально прискорює процес доїння та легко, швидко і з мінімальними зусиллями збирає молоко», — говорить завідуючий ферми Сергій Бегаль.

За його словами, доїльні зали «Карусель» є продуктом світового класу, інноваційного підходу та вдосконалення виробництва.

Будівництво та розширення тваринницьких комплексів є однією із єдиних перспективних напрямів розвитку села, що дає робочі місця, дохід у родини, значні податки громаді та державі, розвиток економіки краю, додали в компанії.

Також уточнюється, що «Перлина Поділля» заготовляє молоко, де 98% якого зараховано до екстра гатунку.


Для довідки: ТОВ «НВА «Перлина Поділля» (Хмельницька обл.) займається рослинництвом та молочним скотарством. Молочне стадо представлене голштинською та українською червоно-рябою молочними породами. Загальне поголів'я — 2400, серед них дійних корів — 1143 голів. Середній річний надій на фуражну корову за 2018 рік — 8800 кг.

З 2018 року вся молоко-сировина на підприємстві виробляється екстра-класу, відповідає європейським стандартам та реалізується на Тернопільський молокозавод, де роблять продукцію під брендом «Молокія». ТОВ НВА «Перлина Поділля» пройшло сертифікацію для експортування молока закордон.