Контінентал влаштував змагання з оранки

01 серпня 2019, 17:43 1632

Компанія «Континентал» провела навчання і змагання з оранки. У заході взяли участь понад 30 осіб.

Міжнародним стандартам цього виду обробітку землі навчали трактористів агрохолдингу володарі світових кубків з оранки Йєнс Іверсен та Андреас Торзаґер, йдеться у повідомленні компанії.

«Завдяки професіоналам світового рівня працівники компанії вдосконалили свої знання із налаштування ґрунтообробних агрегатів задля підвищення якості виконання оранки та подальшого впровадження цих практик у роботі. А після — мірялися знаннями та здобутими навичками», — йдеться у повідомленні.

Пройшло навчання у декілька етапів: теоретична частина, практичне налаштування та регулювання обладнання, а закріпили результат змагання з оранки. Триденний захід відбувся на трьох кластерах компанії у двох областях — «Самбір» (Львівська обл.), «Кам«янка-Бузька» (Львівська обл.) та «Тернопіль» (Тернопільська обл.).

«Всього понад три десятки учасників долучились до цієї події, адже оранка залишається важливим методом обробітку ґрунту. Для навчання використовували плуги та трактори, які заплановані для робіт у виробничому сезоні 2019- 2020 рр.», — додали в компанії.

Після комплексної оцінки роботи команд, зокрема, якості налагодження плугів та відповідності іншим умовам змагань було визначено та нагороджено кращих спеціалістів агрохолдингу.

Як зазначається, подібні заходи «Контінентал» проводить задля розвитку своїх працівників, вдосконалення їх теоретичних та практичних вмінь, адже в людський ресурс тут інвестують першочергово.


Для довідки: 14 червня 2019 року CFG та «Мрія Агрохолдинг» завершили процес об'єднання. Оновлена компанія працює під брендом «Контінентал Фармерз Груп» та обробляє 195 тис. га у п'яти областях Західної України.