Нова в.о. голови ДПЗКУ розповіла, з чого розпочне свою роботу

19 січня 2018, 09:56 4694

В.о голови правління ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація» Ірина Марченко Серед першочергових завдань на посаді визначила аудит поточних показників діяльності корпорації з метою коригування бізнес-процесів, підвищення ефективності та нарощування позицій в різних секторах, зокрема в сегменті B2B.

Як говориться у повідомленні ДПЗКУ, також Марченко має намір зайнятися розширенням ринків збуту готової продукції.

«Ми зосередимося на аналізі негативних та позитивних факторів, що впливають на роботу компанії, щоб оптимізувати  діяльність на  всіх рівнях, починаючи із співпраці з дрібними сільгосптоваровиробниками і закінчуючи виконанням умов договору з міжнародним стратегічним партнером», — сказала вона.

Марченко підкреслила, що вже в короткостроковій перспективі має пройти «повне перезавантаження компанії з метою максимізації прибутку для держави».


Для довідки: Ірина Марченко має більш як 15-річний досвід роботи в корпоративному секторі, в українських та міжнародних компаніях різного профілю.  За освітою — фінансист, в 2009 році отримала Agro МВА kmbs.

Кабінет Міністрів Україні 11 січня 2018 р. погодив призначення Ірини Марченко виконувачем обов'язків голови правління ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України».