Ґудвеллі Україна відкрила двері для місцевої громади

23 жовтня 2018, 18:00 3361

Компанія «Ґудвеллі Україна» з початку календарного року організувала і провела 45 ознайомчих екскурсій на потужностях підприємства на Івано-Франківщині, з яких 28 — для дітей різного віку і 17 — для дорослих.

Про це AgroPortal.ua повідомили у компанії.

«Екскурсії — чудова можливість для місцевої громади побачити, як виглядає ферма європейського зразка, адже уся технологія у нас — данська», — зазначає керівник прес-служби компанії Надія Сухарник.

За її словами, багато екскурсій спрямовані на людей з центру зайнятості, яких у компанії розглядають як потенційних працівників, а також на студентів професійних навчальних закладів і старшокласників, які тільки роздумують над тим, яку професію обрати.

«Більша частина екскурсій у нас проводиться для діток молодших та середніх класів місцевих шкіл. Під час проведення літніх таборів у нас багато гостей. Тут уже додається освітній акцент — ми розповідаємо про сільське господарство, тваринництво. Якщо екскурсія проходить у корівнику, дітки мають можливість погладити телят і корів, і для декого це буває вперше. Наприклад, у нас була група дітей з обмеженими можливостями, і для декотрих відвідини ферми ВРХ стали переломним моментом — вони подолали страх перед коровами», — резюмує Надія Сухарник.


Для довідки: «Ґудвеллі Україна» (Goodvalley, в минулому «Даноша») — українська сільськогосподарська компанія, яка належить данській Axzon і була створена в червні 2004 р. в с. Копанки недалеко від м. Калуш (Івано-Франківська область). Основна діяльність Групи зосереджена в дочірніх підприємствах Poldanor і Prime Food (Польща), Danosha (Україна) і Dan-Invest (Росія).


Алла Стрижеус, AgroPortal.ua