Гнідавський завод планує переробити 500 тис. т цукрового буряку

20 серпня 2018, 12:47 1916

На «Гнідавському цукровому заводі» проводять ревізію посівів цукрового буряка та розраховують на валовий збір і переробку «солодкого кореню» в межах 500 тис. т.

Про це у повідомив заступник голови правління «Гнідавського цукрового заводу» з питань сировини Олександр Нікішин, говориться у повідомленні виробника.

На підприємстві розповіли, що такий об’єм цукросировини забезпечить роботу заводу на 100 днів активної роботи і вони до цього готові.

«Ми зробили модернізацію і реконструкцію заводу і готові переробляти більше, вчасно і ефективно», – запевнив Олександр Нікішин.

При цьому, цукровари запевняють, що завод працюватиме стільки, скільки буде потрібно, щоб селяни за свою працю отримали гідну винагороду.


Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».