Епіцентр збільшить потужності елеватора в Немирові майже удвічі

07 серпня 2018, 09:56 2168

Компанія «Епіцентр Агро», сільськогосподарський підрозділ «Епіцентр К», наступного року планує модернізувати «Немирівський елеватор» (Вінницька область).

Про це розповіла керівник департаменту трейдингу «Епіцентр Агро» Світлана Нікітюк, повідомляє AgroTimes.

За її словами, на «Немирівському елеваторі» добудують силоси на 40 тис. т, завдяки чому потужність підприємства з одночасного зберігання зросте до 92 тис. т.

Крім цього, на «Немирівському елеваторі» також будуть збільшені можливості з приймання і відвантаження зерна, зокрема, на залізничний транспорт.

«Ми хочемо мати можливість вантажити в Немирові 26 вагонів на добу, тобто за умови щоденної подачі локомотиву формувати маршрут за дві доби», — зауважила Світлана Нікітюк.


Для довідки: «Епіцентр К» оперує мережею гіпермаркетів. Також компанія обробляє понад 110 тис. га. Земельний фонд зосереджений в Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій та Київській областях. Мажоритарних власниками компанії є Олександр і Галина Гереги.

Раніше повідомлялося, що компанія до кінця 2018 р. проведе модернізацію Вінницького елеватора і Закупнянського хлібоприймального підприємства (Хмельницька область).