Елеватори Астарти прийняли 1 млн т зерна

02 січня 2020, 16:29 1956

Елеватори агрохолдингу «Астарта-Київ» з початку 2019/20 маркетингового року прийняли 1 млн т зернових, олійних і бобових культур.

Про це  повідомила прес-служба компанії, пише АgrоТimes.

В прес-службі підкреслили, що практично весь врожай «Астарти», за винятком нішевих культур та врожаю з органічних полів, дороблявся та зберігався на елеваторах агрохолдингу.

«Ми дуже задоволені роботою підприємств. Зокрема, проміжними результатами цього маркетингового сезону. Для усіх семи елеваторів — це надзвичайно ефективний період, адже було прийнято рекордну кількість врожаю. Окрім того, вдалося налагодити партнерство із зовнішніми поклажодавцями», — зауважив керівник департаменту елеваторного бізнесу компанії Олексій Вєровчук.

В агрохолдингу впевнені, що в наступному сезоні співпраця з сторонніми зерновиробниками продовжиться, оскільки елеватори «Астарти» гарантують тотальний контроль якості зерна на всіх етапах приймання, доробки, зберігання та відвантаження.


Для довідки: онлайн-видання AgroPortal.ua в партнерстві з інформаційно-аналітичною компанією «ПроАгро» 24 січня 2020 року в рамках масштабної події — II Аграрного Форуму «Елеватор-2020» — проведуть нагородження переможців премії «Елеватор року 2019». Щоб приєднатися до церемонії нагородження — пишіть на пошту: [email protected]


«Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів в експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).