Елеватори Alebor Group розпочали приймання нового врожаю

03 липня 2017, 15:05 2874

Хлібоприймальні підприємства ГК Alebor Group 30 червня 2017 р. розпочали сезон приймання нового врожаю.

Про це говориться у повідомленні компанії.

В перший день сезону елеватори компанії прийняли загалом більше 160 т раннього ячменю. За три дні роботи загальний обсяг прийнятого врожаю складав вже 700 т ячменю на всіх елеваторах Alebor Group.

«Погода на сьогоднішній день сприяє плідній праці хліборобів. Це дає надію на те, що врожай буде зібрано вчасно і з мінімальними втратами. Зі свого боку ми потурбувалися по безпечне транспортування, якісну доробку і зберігання зернових та олійних», — сказав керівник відділу закупівель ТОВ «Христинівське ХПП» Костянтин Жвавий.

Вороновицьке та Христинівське хлібоприймальні підприємства Alebor Group працюють за концепцією «сухий порт»: приймання та доробка зерна обсягом 5 тис. т за добу, відвантаження за цей же час — 3,5 тис. т.

Як зазначається, на хлібоприймальному підприємстві «Чесне», що розташоване у м. Балта Одеської обл., приймання врожаю іде у штатному режимі, незважаючи на будівельні роботи по нарощуванню елеваторних потужностей. Першу чергу будівництва планується завершити наприкінці літа — початку вересня.

На початку року в транспортно-експедиторській компанії «Болеко» створено комбайновий парк з 5-ти одиниць сучасної зернозбиральної техніки CLAAS Lexion, щоб забезпечити повний цикл переміщення врожаю від збирання до реалізіції.


Для довідки: Alebor Group — потужна група компаній, що більше 8 років працює на зерновому ринку України. В активі компанії 3 сучасні елеватори на 200 тис. т одночасного зберігання та 2 транспортно-експедиторські компанії з автопарком 170 вантажівок та 5 комбайнів. Обіг торгівлі зерном минулого року склав 1 млн тонн.