Два елеватори ОтпімусАгро отримали статус маршрутних

20 серпня 2020, 09:11 1865

Якимівський та Межівський елеватори, які входять до складу компанії «Оптімусагро Трейд», отримали статус маршрутних.

Про це повідомив директор елеваторного напрямку компанії Максим Конопатенко, повідомляє компанія на своїй сторінці у Facebook.

«Якимівський (Запорізької обл.) та Межівський (Дніпропетровської обл.) елеватори можуть завантажувати 52 вагони менш ніж за дві доби.

Крім того, елеватори одночасно виконують такі операції, як приймання зерна, так і відвантаження його в вагони. Сьогодні, як товаровиробники так і трейдери, зацікавлені працювати по маршрутам в зв'язку з гарантіями своєчасної доставки» — розповів він.


Для довідки: «Оптімус Агро» — один з найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні, який займається виробництвом соняшникової олії, шроту і лушпиння. На українському ринку компанія входить в ТОП-5 українських переробників насіння соняшнику за встановленими потужностями.

«Оптімус Агро» в Україні об'єднує мережу елеваторів в Дніпропетровській, Кіровоградській, Харківській, Запорізькій, Херсонській, Донецькій і Черкаській областях загальною потужністю одноразового зберігання понад 1,1 млн т зернових. Потужності з переробки соняшнику «Запорізького олійно-екстракційного заводу» складають 900 тис. т/рік.