Для фермерів запущене пільгове кредитування при купівлі елеваторів

09 листопада 2017, 17:07 3693

KMZ Industries та «Агропросперіс Банк» уклали партнерську угоду про фінансування придбання елеваторного обладнання для малих та середніх агровиробників за пільговими відсотковими ставками.

Як говориться у повідомленні банку, партнерська програма значно спрощує придбання обладнання для обробки і зберігання зернових культур від KMZ Industries. Це дозволить виробникам зерна підвищити якість їхньої діяльності та отримати більший прибуток завдяки продажу продукції на піку цін.

«За умовами партнерської програми кредит надається у розмірі до $400 тис. або в еквіваленті у гривні на період до 40 місяців за пільговою ставкою від 6,55%. Остаточне рішення щодо видачі кредиту банк приймає лише за 3 дні», - говориться у повідомленні.

Партнерською програмою можуть скористатися аграрії з площею земель від 100 га, які мають досвід агровиробництва більше трьох сільськогосподарських циклів.

 «Зараз в Україні експлуатується замало елеваторних об'єктів. Ми добре розуміємо, що зерносушарки, силоси та ін. мають досить високу ціну і в той же час є необхідністю для аграріїв. Тож партнерська угода з «Агропросперіс Банком» – це наш спосіб допомогти та підтримати українських виробників зерна» – сказала генеральний  директор KMZ Industries Валерія Калашник.

Голова Правління «Агропросперіс Банку» Сергій Щепанський зауважив, що дана програма є максимально адаптованою до потреб агровиробників.

«Партнерська програма пропонує аграріям не тільки зручний графік погашення кредиту відповідно до сезону, але й можливість не сплачувати перший внесок за умови надання додаткової застави або аграрної розписки» – повідомив Щепанський.


Для довідки: «Агропросперіс Банк»  – єдиний в Україні банк, який кредитує виключно малих і середніх виробників експортної агропродукції. Банк надає фінансування під заставу майбутнього врожаю або зерна на елеваторі та кредитує під аграрні розписки. 

KMZ Industries — провідний виробник елеваторних комплексів в Україні, що знаходиться в керівництві інвестиційної компанії Dragon Capital. Компанія має у своєму активі більше 5000 успішно реалізованих проектів в Україні, Молдові, Казахстані, країнах Балтії та Близького Сходу.