BENDAR підсилює напрям маркетингу

02 грудня 2021, 14:28 2471

Чеська компанія BENDAR росте швидкими темпами. За часткою ринку України в своїх сегментах ґрунтообробної техніки вона вже входить до ТОП-3 серед іноземних виробників. Крім цього, у компанії великі амбіції в сегменті посівної техніки. Про це йдеться в повідомленні компанії BENDAR.

Про це йдеться в повідомленні компанії BENDAR.

«Декілька місяців тому було оголошено конкурс на вакансію керівника напряму маркетингу. В конкурсі взяли участь декілька десятків спеціалістів галузі», — коментують у компанії. Наразі керівником напряму маркетингу став Максим Чикунов, який до цього мав великий досвід роботи на сільгоспринку в компанії «АМАКО Україна».

«Компанія BENDAR є сімейним бізнесом, що несе в собі певні цінності, які я розділяю. Крім усього іншого, це відображено й у підході до бізнесу. Це гнучка, інноваційна та прогресивна компанія. Однією з її переваг є те, що продукти розробляються для конкретного ринку з урахуванням усіх вимог українських реалій, кліматичних зон та типів ґрунтів. У кожному сегменті ми можемо підібрати оптимальне рішення для українського аграрія, зважаючи на розмір господарства, технологію вирощування, потужність тягової сили та інші фактори. Крім цього, техніка BEDNAR має певні конкретні технологічні переваги в кожному сегменті, що вигідно диференціюють її від інших конкурентів», — коментує Максим Чикунов.

Комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко зазначає, що Максим Чикунов переміг у конкурсі на дану вакансію завдяки великому досвіду роботи та необхідним професійним навичкам, які дозволять компанії досягти поставлених цілей у напрямі маркетингу.

Нещодавно компанія BEDNAR оголосила про ще одну вакансію — продукт-менеджера. Деталі щодо вакансії можна знайти на офіційній сторінці в Facebook.