Білоруси купують кукурудзу української селекції

17 вересня 2018, 10:37 2817

Компанія ТОВ «Агро Арена» вийшла на ринок Білорусі з гібридами кукурудзи виробництва черкаського «Маїсу».

Про це AgroPortal.ua повідомив генеральний директор компанії ТОВ «Агро Арена» Геннадій Санченко під час NaPoli. Agribusiness Day в Черкасах.

«Ми вже почали продажі на білоруському ринку. В цьому році ТОВ АПК «Маїс» спеціально для цього ринку випустили два гібриди, які вже зареєстровані в Білорусі, і ще 5 знаходиться в процесі реєстрації», — розповідає Геннадій Санченко.

За його словами, потенціал білоруського ринку кукурудзи становить 1 млн га.

«Якщо взяти всіх виробників насіння кукурудзи на ринку Білорусі, то гібриди «Маїс» одні з найкращих. У цій країні розвинене тваринництво, і тому білоруські сільгоспвиробники багато вирощують силосної кукурудзи. Тож гібриди виробництва «Маїс», які вважаються кращими силосними гібридами в Україні, також користуються попитом і в Білорусі», — відмічає Геннадій Санченко.

В найближчих планах ТОВ «Агро Арена» не лише виходи на нові ринки, але й розширення пакету пропозицій за всіма стратегічними культурами.

«Зокрема плануємо зосередитись над збільшенням пропозицій по соняшнику та ріпаку, відчуваємо в цьому гостру потребу і маємо запити від клієнтів. Насамперед плануємо додати гібриди соняшників «Лімагрейн». Проте, в нас немає мети глобально збільшувати представлення брендів, адже наше завдання бути на полі з агрономом, щоб наш менеджер був для аграрія як швидка допомога. Тому ми більше орієнтуємося на експертність в конкретній лінійці продуктів, супроводжуючи клієнта від моменту планування врожаю до отримання прибутку», — зауважив Геннадій Санченко.

За його словами, ТОВ «Агро Арена» орієнтована на якісне зростання в дистрибуції по продуктам кількох компаній, адже разом з технічно-матеріальними ресурсами компанія надає консультації, рішення і знання.


Для довідки: ТОВ «Агро Арена» — національний дистриб’ютор насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, ріпаку та гороху озимого, ЗЗР та мікродобрив — пропонує не тільки якісні ресурси, а й програми фінансової підтримки та розвитку аграріям, агрострахування. Компанія має представництва в усіх областях України і будує стратегію так, щоб відповідати найвищим вимогам клієнтів. Мета — бути лідером та експертом аграрного ринку в сфері надання аграріям якісних агро- та бізнесових рішень задля отримання максимального результату.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua