Bayer приймає заявки на грант для інноваторів в тваринництві

29 березня 2018, 19:00 4568

Компанія Bayer співпрацюватиме зі Всесвітньою організацією фермерів для запуску глобального проекту Care4Cattle з надання гранту в €30 тис. для покращення умов утримання великої рогатої худоби на рівні окремої ферми.

Як говориться в повідомленні компанії, ініціатива Care4Cattle пропонує надання підтримують грантів для ветеринарів, фермерів і вчених, що працюють над інноваціями щодо поліпшення умов утримання молочної і м'ясної великої рогатої худоби на рівні окремої ферми.

Ініціатива Care4Cattle пропонує надання підтримуючих грантів для ветеринарів, фермерів та науковців, які працюють над покращенням умов утримання молочної та м«ясної великої рогатої худоби в інноваційний та практичний спосіб на рівні окремої ферми.

«Ініціатива Care4Cattle — це наш новий чудовий внесок у покращення умов утримання тварин, і ми раді співпрацювати зі Всесвітньою організацією фермерів. Завдяки ініціативі Care4Cattle ми можемо підтримати постійні зусилля фахівців у галузі тваринництва, спрямовані на покращення умов утримання тварин, заохотити до більш інноваційного мислення та допомогти втілити чудові ідеї в реальність на користь тварин. Піклування про благополуччя тварин — це правильна справа», — сказав керівник підрозділу здоров'я тварин компанії Bayer Дірк Еле.

Заявки на отримання гранту Care4Cattle приймаються до 25 червня 2018 року. Її можуть подати фермери та утримувачі сільськогосподарських тварин, практикуючі ветеринари, що тісно співпрацюють з фермерами для покращення умов утримання ВРХ, а також випускники ВУЗів та дослідники в області ветеринарної медицини чи тваринництва.

Більше дізнатися про грант Care4Cattle і подати заявку можна за посиланням.