BASF планує вивести на ринок понад 30 нових продуктів

01 березня 2019, 11:52 2694

Компанія BASF значно розширила власне портфоліо рішень для сільського господарства, і вже до 2028 року ці інновації з'являться на світових ринках.

За прогнозами, максимальна сума продажів становитиме понад €6 млрд.

Інноваційне портфоліо складається з широкої лінійки хімічних та біологічних засобів захисту рослин, насіння, а також цифрових рішень. У 2019 році BASF планує інвестувати близько €900 млн у наукові дослідження для розробки першокласних сільськогосподарських рішень.

«Ми активно працюємо над оновленням нашого поточного портфоліо задля створення ще більш інноваційних та сталих рішень. Сталий розвиток міцно вбудований у весь науково-дослідницький процес BASF, від досліджень до розробки продукту. Це дозволяє нам створювати високоефективні та інноваційні технології, які допомагають аграріям, суспільству і планеті», — відмітив президент підрозділу BASF Agricultural Solutions Маркус Хельдт.

Як зазначають у компанії, ультрасучасне портфоліо BASF пропонує аграріям нові технології та рішення на всіх ключових культурах і регіонах.

«Прикладом інноваційної сили компанії BASF є її дослідження та розробки у виробництві сої. Як одна з найважливіших і найпопулярніших культур у сільському господарстві та торгівлі, соя робить важливий внесок у глобальні проблеми нестачі продуктів харчування та кормових ресурсів», — говориться у повідомленні.

Компанія BASF розробила інноваційні рішення для аграріїв, які вирощують сою, щоб отримати високу врожайність і якість, включаючи:

· Нові сорти і насіння сої під торговою маркою LibertyLink®GT27™, яке дозволить аграріям застосовувати гербіцид Liberty®, що чудово контролює післясходові бур'яни завдяки своєму спектру дії. Комплексна інноваційна технологія для сої буде доступна для аграріїв під брендом Credenz®. Її запуск планується до 2020 року.

· Як ефективний засіб боротьби з хворобами та шкідниками, компанія пропонує нематицидне та фунгіцидне рішення з протруювання насіння ILeVO®. Це єдиний продукт на ринку США, який забезпечує ефективний захист від «синдрому раптової смерті» (SDS) і нематод. Це рішення сприяє розвитку більш здорових рослин і високому врожаю. До 2020 року в Бразилії очікується перша реєстрація.

· Для того щоб фермери у всьому світі мали постійний доступ до ефективної системи контролю бур'янів, BASF розробила гербіцид Tirexor®. Ця нова діюча речовина була спеціально розроблена для контролю стійких бур'янів, включаючи основні однодольні та дводольні  бур'яни. Компанія подала цей препарат на реєстрацію в Австралії та Північній Америці у 2018 році. BASF очікує отримати першу реєстрацію в Австралії у 2020 році.

· Для подальшого розширення портфеля інсектицидів та надання додаткових рішень для аграріїв, BASF спільно з компанією Mitsui Chemicals Agro, Inc розробила інсектицид Broflanilide. Ця діюча речовина має потужний та широкий спектр дії на комах-шкідників. Перші запуски на ринках очікуються до 2020 року.

Також зазначається, що BASF пропонує різноманітне та перспективно-інноваційне портфоліо і на таких важливих культурах, як ріпак, пшениця, рис, а також фрукти та овочі. Нещодавно придбані компанією бізнеси значно розширили інноваційну платформу BASF, що надало агровиробникам більш комплексні рішення.

«Управління резистентністю — один із основних викликів, з яким стикаються сучасні аграрії. Завдяки нещодавно анонсованому фунгіциду Revysol®, BASF надасть агровиробникам необхідне рішення для управління резистентністю на багатьох важливих культурах, включаючи зернові, сою, кукурудзу, фрукти та овочі. Перші реєстрації вже отримані в Колумбії та Кореї, наразі BASF готується до запусків на інших ринках. Поява перших препаратів на зернові культури на основі Revysol® очікується в 2019/2020 роках», — говориться у повідомленні.  

BASF також планує представити новий продукт для протруювання насіння на основі Revysol® під брендом Relenya™. Цей продукт захистить насіння та кореневу систему зернових культур від патогенів грибних хвороб на ранніх етапах розвитку рослини. Перша реєстрація очікується у 2021 році в США.

Крім того, Xarvio™ Digital Farming Solutions компанії BASF пропонує агровиробникам такі цифрові рішення, як хarvio™ FIELD MANAGER та хarvio™ SCOUTING для обробки та аналізу цих даних.

«Рішення хarvio™ Healthy Fields для ефективного захисту рослин не тільки допоможе вибудувати систему захисту в конкретних зонах поля за допомогою хarvio™ FIELD MANAGER, але й гарантуватиме успішність застосування засобів захисту», — уточнюють в компанії.

Передові продукти та рішення представлені в 30 інноваційних проектах, які будуть запущені на глобальному рівні до 2028 року. BASF і надалі інвестуватиме значні кошти в дослідження та розвиток сільського господарства.


Для довідки: компанія BASF створює хімію для сталого майбутнього. Більше 115 тис. співробітників BASF Group працюють над тим, щоб сприяти успіху клієнтів майже в усіх секторах і майже у всіх країнах світу. Портфоліо компанії складається з шести сегментів: хімікати, матеріали, промислові рішення, технології обробки поверхонь, харчування та догляд разом із сільськогосподарськими рішеннями. У 2018 році обсяг продажів підрозділу Agriculture Solutions компанії BASF склав €6,2 млрд. У 2018 році BASF витратила €679 млн на дослідження та розробки у сегменті сільськогосподарських рішень.