Астарта уперше взяла кредит у Кредобанку

29 серпня 2018, 11:32 1562

«Кредобанк» підписав угоду про кредитування одного із найбільших агропромислових холдингів України — «Астарта».

Як говориться у повідомленні банку, загальна сума фінансування складе 34,85 млн грн на 24 місяці, а надані ресурси будуть використані на поповнення обігових коштів підприємств холдингу.

Уточнюється, що з холдингом «Астарта» «Кредобанк» співпрацює вперше.

«Традиційно найбільшою популярністю в агровиробників користуються продукти на фінансування виробничих циклів, тобто короткі кредити на поповнення обігових коштів. Кредитування агросектору є одним із стратегічних напрямків роботи «Кредобанку», і нам особливо приємно що наші продукти обирають такі провідні компанії ринку як агропромисловий холдинг «Астарта», — говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ ПАТ «Кредобанк» Євген Заіграєв.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрована аграрна компанія, яка обробляє 250 тис. га землі в 8 областях України. Основна діяльність компанії полягає у вирощуванні цукрових буряків, зернових і олійних культур, виробництві високоякісного цукру, молока і переробці сої. До складу «Астарти» входять 8 цукрових заводів, молочні ферми на 30 тис. голів стада, потужний завод з переробки сої та біоенергетичний комплекс із виробництва біогазу (м. Глобине).