Alltech запустила виробництво в Індії

12 листопада 2018, 12:33 1899

Компанія Alltech (США), яка займається виробнитцвом кормів, розширила свою присутність в Індії, відкривши найсучасніший виробничий завод в Пуне.

Новий завод охоплює загальну площу 132 тис. м2 і оснащений сучасними науковими технологіями та використовує передові системи якості, пише «ПроАгро».

Спочатку тут працюватиме біля 50 співробітників, які забезпечуватимуть виробничу потужність 25 тис. тонн на рік. На цей час, це найбільший органічний завод в Азії. Він зможе задовольнити не тільки місцевий ринок, але й потреби Південної та Південно-Східної Азії, а також Австралії та Європи.

Президент і головний виконавчий директор компанії Alltech Марк Ліонс, зазначив, що Пуне став першим вибором для компанії завдяки близькості порту.

За його словами, Alltech має намір продовжувати вкладати інвестиції в регіон, створюючи робочі місця та дотримуючись свого керівного принципу для розробки безпечних рішень для галузі тваринництва, споживачів та навколишнього середовища.


Для довідки: Alltech India відкрила свій офіс в 2001 році в Бенгалурі. Але з роками компанія виросла в 20 разів і зараз має потужності з виробництва птиці, молочні та м’ясні комбінати.