Під Києвом будуть зберігати ЗЗР за 80 млн грн

18 березня 2019, 12:58 1816

Новий логістичний комплекс ALFA Smart Agro класу А для зберігання засобів захисту рослин розпочав роботу в Білій Церкві. Він оснащений інноваційним обладнанням і є універсальним центром, що забезпечує зразкове зберігання засобів захисту рослин.

Сума інвестицій у будівництво логістичного комплексу ALFA Smart Agro склала понад 80 млн грн, говориться у повідомленні компанії.

Новий комплекс розташований поблизу Білоцерківського заводу препаративних форм ALFA Smart Agro. Загальна площа складських приміщень становить 3300 м2. Вони містять 4 600 палетомісць, кожне з яких розраховане на 1 тону продукції.

Окрему частину комплексу займає зона митно-ліцензійного складу. Наявність МЛС дозволяє компанії оптимізувати алгоритм закупівлі сировини для виробництва ЗЗР, а також забезпечити оперативні поставки готової продукції відповідно до сезонних потреб українських аграріїв.

«Засоби захисту рослин — продукція, яка вимагає особливих умов зберігання. Саме тому складські приміщення логістичного комплексу ALFA Smart Agro оснащені сучасними системами опалення та вентиляції повітря. В приміщеннях підтримується спеціальний кліматичний режим у будь-яку пору року. Наприклад, зимою постійна температура становить +8 °C», — говориться у повідомленні.

Потужна система очищення повітря працює в автоматичному режимі — вона враховує робочий графік працівників, створюючи максимально комфортні умови для усіх людей, які знаходяться в приміщенні.

Окрім того, встановлена високотехнологічна система пожежної безпеки. Порошкові балони для пожежогасіння розташовані на стелі над кожним стелажем, між стелажами, а також на всіх бічних стінах. Надчутливі датчики миттєво реагують на найменшу загрозу, інтелектуальна система турбується про безпеку людей.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. В портфелі компанії представлені понад 70 продуктів — інноваційних рішень, які відзначаються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не мають аналогів в Україні, а деякі — у світі.