ALFA Smart Agro виводить на ринок 9 нових препаратів

25 січня 2018, 13:24 4067

ALFA Smart Agro виводить на ринок 9 нових продуктів — інноваційних засобів захисту рослин, які розроблені науковим підрозділом компанії та відзначаються максимальною ефективністю.

Нові препарати — це 6 гербіцидів, 1 інсектицид, 1 прилипач, 1 родентицид, говориться у повідомленні компанії.

Як зазначається, новинки представлені у каталозі продуктів ALFA Smart Agro на 2018 рік і вже користуються активним попитом серед агровиробників.

«Кожен продукт є результатом тривалої роботи міжнародної команди науковців. Лабораторні та польові дослідження відбуваються протягом 3-4 років. Ми ґрунтовно аналізуємо властивості діючих речовин, підбираємо комплекс допоміжних компонентів і створюємо нові формуляції», — говорить директор з розробки формуляцій продуктів ALFA Smart Agro Мортен Педерсен. 

За словами розробників, особлива увага приділена синергізму — діючі речовини у складі багатокомпонентних засобів захисту рослин ALFA Smart Agro посилюють одна одну, завдяки чому значно підвищується ефективність продукту.

«Усі продукти ALFA Smart Agro створені у відповідь на конкретні проблеми, з якими українські агровиробники стикаються у полях. Наприклад, інноваційний гербіцид Сантал, призначений для застосування на ІМІ-гібридах соняшнику, закріплюється у верхньому шарі ґрунту, і забезпечує пролонгований захист культури проти найширшого спектру бур«янів, у тому числі вовчка соняшникового. Грамініцид Кайман призначений, в першу чергу, для посівів соняшнику та сої, які чутливі до дії гербіцидів. Кайман має виключно м«яку дію, не токсичний для культури. Інсектицид Разит поєднує три діючі речовини з різними властивостями, завдяки чому спектр дії вдалося розширити до максимального», — наголошує директор з розвитку та управління портфелем продуктів ALFA Smart Agro Сергій Кнечунас.

Гербіциди:

- Кайман, КЕ — інноваційний двокомпонентний грамініцид, швидко знищує бур«яни, діючи як через надземну частину, так і через кореневище. Має високу селективність, водночас забезпечує контроль практично всіх видів злакових бур«янів.

- Конкур, КС — системний гербіцид широкого спектру дії для контролю широколистих та злакових бур«янів. Має вдосконалену формуляцію і є ідеальним партнером для бакових сумішей.

- Лобера, КЕ — висококонцентрований грамініцид проти однорічних та багаторічних злакових бур«янів. Завдяки підвищеній концентрації хізалофоп-п-етилу ефективність гербіциду виросла, а норми витрат знизилися, що оптимізує логістику внесення.

- Сантал, РК — двокомпонентний післясходовий гербіцид системної дії проти злакових та дводольних бур«янів на посівах соняшнику, стійкого до імідазолінів. Сантал створює стійкий гербіцидний екран і гарантує контроль бур«янів протягом понад 70 днів. Надзвичайно ефективний у боротьбі із вовчком соняшниковим.

- Сокар, ВР — системний гербіцид-десикант суцільної дії на основі амонійної солі гліфосату. Компанія ALFA Smart Agro суттєво вдосконалила формуляцію, створивши нову комбінацію сучасних поверхнево активних речовин.

- Хаммер Дуо, СЕ — двокомпонентний системний гербіцид для застосування на зернових культурах.  Має розширений спектр дії. А завдяки поєднанню діючих речовин принципово різного механізму дії запобігає виникненню резистентності у бур«янів.

Інсектицид:

- Разит, КС — інсектицид контактно-системної дії, унікальне поєднання трьох діючих речовин із різними властивостями. Разит забезпечує пролонгований контроль максимального спектру шкідників. Резистентність відсутня за рахунок відмінних механізмів дії трьох діючих речовин.

Прилипач:

- Омега Екстра — прилипач (ПАР) на основі ріпакової олії для сумісного застосування з гербіцидом Антизлак. Покращує рівномірність покриття робочою рідиною листкової поверхні при обприскуванні, а також посилює засвоєння робочого розчину гербіциду.

Родентицид: 

- Номайс, Р — концентрат для виготовлення родентицидних принад. Надійно утримується на харчовій основі, зручний та безпечний у застосуванні. Контролює всі види гризунів. Відзначається найвищою токсичністю для мишовидних гризунів серед антикоагулянтів крові.

Як зазначають науковці ALFA Smart Agro, ефективність засобів захисту рослин зумовлена комплексом факторів. Зокрема, кожна діюча речовина потребує особливого набору допоміжних компонентів, які розкривають її потенціал і змушують працювати у потрібному напрямку.

З каталогом продуктів ALFA Smart Agro можна ознайомитися за посиланням.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до ТОП-5 лідерів ринку України. В портфелі компанії представлені понад 70 продуктів — інноваційних рішень, які відзначаються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво та контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається за світовими стандартами.