ALFA Smart Agro випустила на ринок чотири нових препарати

17 травня 2017, 11:11 2609

Асортимент ALFA Smart Agro офіційно поповнився чотирма новими препаратами, які нещодавно отримали державну реєстрацію і вже у розпорядженні сільськгоспвиробників та фермерів.

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба компанії.

Зокрема, на ринок вийшли: фунгіцид — ДОК Про, ЗП (цимоксаніл, 300 г/кг + міклобутаніл, 200 г/кг), гербіциди — Клінч Макс, ВГ (римсульфурон, 250 г/кг + флорасулам, 80 г/кг + тифенсульфурон-метил, 150 г/кг) та Містард, ВГ (трибенурон-метил, 750 г/кг), інсектицид Командор Гранд, ТКС (імідаклоприд, 500 г/л + альфа-циперметрин, 50 г/л.). Окрім цього, незабаром у продаж також надійдуть: фунгіцид Тезис, КС (тебуконазол, 500 г/л) та інсектицид Нокаут Екстра, КС (альфа-циперметрин, 200 г/л).

Як відмічається, всі препарати розроблені науковцями ALFA Smart Agro в результаті тривалих досліджень.

«Розробляючи нові препарати, ми спирались на багаточисельні дослідження та міжнародний досвід наших науковців. Ми раді, що довготривала праця приносить результат. Але попереду ще багато планів: сьогодні на Білоцерківському заводі розробляються нові продукти.  Зокрема, у агрономічній лабораторії шукають унікальні комбінації пост-патентних речовин, а у хімічній лабораторії науковці працюють над розробкою ефективних формуляцій нових препаратів. Також у цьому році ми відкрили власний центр польових досліджень у Київській області площею понад 80 га, на якому будемо випробовувати ефективність нових розробок, а також продемонструємо результати дії понад 25 варіантів систем захисту польових культур», — наголошує кандидат с/г наук, директор з розвитку та управління портфелем продуктів Сергій Кнечунас.

Також в ALFA Smart Agro нагадали, що 7 жовтня компанія відкрила у Білій Церкві завод з виробництва мікродобрив та засобів захисту рослин (ЗЗР). Потужність заводу — 11,4 тис. т продукції на рік, він здатен забезпечити понад 10% потреб українських аграріїв у ЗЗР.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин (ЗЗР) та мікродобрив, який працює на ринку понад 15-ти років. Основу продуктової лінійки компанії складають ЗЗР. На сьогодні зареєстровано понад 60 препаратів (30 гербіцидів, 11 фунгіцидів, 9 інсектицидів, 5 продуктів для обробки насіння, 1 десикант, а також 6 інших продуктів). 22 продукти вже є розробками українських вчених-фахівців ALFA Smart Agro. Також компанія пропонує ринку лінійку мікродобрив ТМ Найс з 8-ми типів для різних сільськогосподарських культур, а також 7 гібридів кукурудзи та 7 гібридів соняшнику під брендом ALFA Seeds.