ALFA Smart Agro проводить фестиваль розумних рішень

18 червня 2018, 10:29 4105

Компанія ALFA Smart Agro проводить фестиваль розумних рішень у захисті рослин – ALFA Smart Fest. Захід відбудеться 19 червня на території Дослідно-демонстраційного центру ALFA Smart Agrо (с. Черкас, Білоцерківський р-н, 100-й км траси Київ-Одеса).

Як повідомили AgroPortal.ua в компанії, «ALFA Smart Fest — це значно більше, ніж День поля. На гостей очікує спілкування із вченими ALFA Smart Agro, які розкажуть про інноваційні розробки компанії. А наочно продемонструвати переваги продукції дозволить хімічний експериментаріум — цікаві лабораторні досліди відбуватимуться прямо під час заходу». 

У другій частині ALFA Smart Fest на учасників чекає польова екскурсія. Фахівці ALFA Smart Agro нададуть детальну інформацію про оптимальні системи захисту для різних культур — зернової, олійної, бобової групи, цукрових буряків. Гості заходу зможуть безпосередньо пересвідчитися в ефективності дії препаратів.

«Вибір перевірених ефективних продуктів — перша умова результативної системи захисту. Але не менш важливо правильно комбінувати препарати, вчасно їх вносити. І звичайно, розуміти глибинні процеси, які відбуваються в рослині після обробки» — говорить директор з розвитку та управління портфелем продуктів ALFA Smart Agro Сергій Кнечунас.

В рамках заходу також відбудеться презентація проекту Smart Field — масштабного випробування smart-технологій в рослинництві.

За детальною інформацією щодо участі звертайтеся до представників ALFA Smart Agro у своєму регіоні.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. В портфелі компанії представлені понад 70 продуктів — інноваційних рішень, які відзначаються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво та контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається за світовими стандартами.