ALFA Smart Agro купує врожай з премією до 600 грн

04 червня 2018, 12:26 3749

Компанія ALFA Smart Agro розпочала програму «Врожай з прибутком», за умовами якої агровиробники мають можливість реалізувати врожай за преміальною ціною.

В залежності від виду продукції, бонус до ринкової ціни становить до 600 грн/т. Купівля врожаю здійснюється через департамент трейдингу сільськогосподарською продукцією ALFA Smart Agro.

Програма «Врожай з прибутком» розповсюджується на зернові та олійні культури. Зокрема, ячмінь, пшениця, кукурудза: премія до ринкової ціни — 300 грн/т; ріпак, соняшник, соя: премія до ринкової ціни — 600 грн/т.

«Для участі у програмі господарство має придбати препарати ALFA Smart Agro у період з 1 червня до 31 серпня 2018 року. У «врожайному» переліку понад 10 позицій — протруйники, інсектициди, фунгіциди, мікродобрива. Що стосується агропродукції, яку господарство бажає реалізувати за преміальною ціною, то місце, терміни, обсяги та інші умови поставки узгоджуються заздалегідь», — зазначає керівник департаменту трейдингу сільськогосподарською продукцією ALFA Smart Agro Андрій Риженко.

Окрім премії до ринкової ціни, «Врожай з прибутком» відкриває ще одну можливість для агровиробників — продаж сільгосппродукції за ринковою вартістю та отримання ваучера на продукти ALFA Smart Argo на суму премії.

Щоб стати учасником програми «Врожай з прибутком» потрібно:

1. Звернутися до регіонального представника ALFA Smart Agro або до департаменту трейдингу сільгосппродукцією ALFA Smart Agro (усі контакти — на сайті alfasmartagro.com).

2. Підписати контракт на продаж с/г продукції з ALFA Smart Agro.

3. Придбати продукти ALFA Smart Agro з «врожайного» переліку (дізнавайтеся у дистриб«юторів).

4. Здійснити поставку та отримати оплату згідно умов договору.