ALFA Smart Agro оновила мобільний додаток

25 лютого 2019, 17:25 2354

Компанія ALFA Smart Agro напередодні сезону весняних польових робіт випустила новий мобільний додаток ALFA-2019.

Додаток містить актуальний каталог засобів захисту рослин та мікродобрив компанії ALFA Smart Agro, говориться у повідомленні компанії.

Найцікавіші функції додатку ALFA-2019:

- Повний перелік препаратів, їх властивостей та механізму дії, а також норми витрати та спосіб застосування на різних культурах.

- Smart-пошук дозволяє швидко знайти засоби захисту рослин за назвою, діючою речовиною або культурою, на яку вони застосовуються.

- Завдяки алфавітному переліку діючих речовин, які використовує ALFA Smart Agro, можна швидко зорієнтуватись в асортименті продуктів та розробити ефективні технології захисту рослин.

- Функція «улюблені товари» дає можливість зберегти в окремому списку ті продукти, якими саме ви користуєтесь найчастіше

«Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, швидке завантаження інформації та повноцінна робота без доступу до Інтернету — все це робить додаток ALFA-2019 незамінним для роботи в полях», — зазначають в компанії

Завантажити додаток можна за наступними посиланнями: для гаджетів на Android, для iPhone та IPad


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. В портфелі компанії представлені понад 70 продуктів — інноваційних рішень, які відзначаються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не мають аналогів в Україні.