Агросем стала офіційним дилером гібридів ріпаку Corteva Agriscience

11 липня 2018, 15:00 4150

Компанія «Агросем» продовжує розширювати свій асортимент насіння.

Як говориться у повідомленні компанії, відтепер аграрії можуть придбати гібриди озимого ріпаку (високорослі гібриди, гібриди MAXIMUS, гібриди Clearfield) світового бренду Pioneer®, що входить до портфоліо Corteva Agriscience™, сільськогосподарського підрозділу DowDuPont.

«Перші гібриди ріпаку бренду Pioneer® з'явились в Україні в 2014 році. А вже 2016 р. приблизно кожен четвертий гектар, відведений під гібридний ріпак, українські аграрії засівали насінням бренду Pioneer®. І ці показники продовжують зростати», — зазначають в компанії.

Ріпак Pioneer® відзначається посухостійкістю та навіть за типових умов вирощування дає високі показники врожайності. За відгуками фермерів всі гібриди ріпаку Pioneer® мають конкурентні переваги по рівномірності достигання, заповненості стручків та інтенсивності гілкування.


Для довідки: Corteva Agriscience™ — cільськогосподарський підрозділ DowDuPont (NYSE: DWDP), має стати публічною незалежною компанією, коли попередньо оголошений процес роз'єднання завершиться до червня 2019 року. Підрозділ поєднує в собі сильні сторони DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection та Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ забезпечує виробників в усьому світі найповнішим портфелем у галузі, в тому числі деякі з найвідоміших брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Encirca®, нещодавно представлений Brevant™ Seeds, а також удостоєні нагород продукти захисту рослин, одночасно представляючи ринку нові продукти надійного портфоліо.