Agrofusion завершила сезон переробки томатів

19 жовтня 2018, 10:11 1697

Група компаній Agrofusion завершила 10-й сезон збирання та переробки томатів.

Як говориться у повідомленні компанії, цей рік видався складним. Суха і тепла зима стала причиною появи аномально великої кількості совки та бактеріозів. Затяжні дощі в липні вплинули на рівень сухих речовин в томатах та строки збирання.

«В сезоні 2018 ми виростили та переробили більш ніж 600 тис. т томатів з середньою врожайністю 92 т/га. Ми продовжуємо вдосконалювати продуктовий портфель ТМ »Інагро« відповідно до сучасних вимог ринку. Саме тому, ми вдвічі збільшили виробництво пасти SHB та розпочали будівництво заводу з сушіння овочів», — говориться у повідомленні.

Також в компанії зазначають, що розпочато підготовку до сезону 2019.


Для довідки: Agrofusion — вертикально інтегрований сільськогосподарський холдинг із замкнутим циклом виробництва, по вирощуванню томатів і їх подальшою переробкою в томатну пасту. Підприємства компанії розташовані на півдні України — в Миколаївській і Херсонській областях. Компанія об'єднує три заводи, 20 тис. га зрошуваних земель і два тепличних комплекси з вирощування розсади. Холдинг виробляє томатну пасту під торговою маркою ТМ «Інагро».