Агрофірма Вікторія будує футбольне поле

19 вересня 2016, 09:16 4131

Агрофірма «Вікторія» (LNZ Group) розпочала новий спортивний проект — будівництво футбольного поля за міжнародними стандартами UEFA.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Відмічається, що у 2015 р. «Вікторія» збудувала новий сучасний стадіон та футбольне поле в смт. Миколаївці. Ажіотаж серед прихильників футболу і досягнення футбольного клубу, який зміг за рік вийти на всеукраїнський рівень, надихнули президента ФК «Вікторія» Сергія Бондаренка (керівник агрофірми «Вікторія») на подальший розвиток інфраструктури стадіону.

Новий газон матиме розмір 105 на 68 метрів, буде оснащений автоматичним зрошенням та сучасним освітленням. Стадіон матиме втричі більшу кількість глядацьких місць. До того ж з нового поля можна буде вести телетрансляцію футбольних матчів.

«За рік наш стадіон гідно приймав матчі від аматорського Чемпіонату України до матчів першої професійної ліги. Але нове поле матиме ще більше переваг і можливостей. Сподіваємось, це будівництво стане надпотужним поштовхом до розвитку футболу не лише в Миколаївці та Сумщині, а й в державі, адже стадіон уже внесений до реєстру Федерації футболу України», — зазначає Сергій Бондаренко.

Стадіон у с. Лебедин
Стадіон у с. Лебедин

При цьому компанія LNZ Group активно підтримує розвиток спорту в інших регіонах. Минулого року в селі Лебедин Шполянського району був зведений сучасний тенісний корт, а цього року зводять новий сучасний стадіон за стандартами UEFA, відкриття якого відбудеться восени.

«Громада села неодноразово зверталася до нас із проханням допомогти у будівництві, оскільки раніше тут був стадіон із жахливим покриттям, на якому неможливо було займатися спортом і, тим більше, проводити футбольні матчі, — розповідає директор «Лебединського насіннєвого заводу» Анатолій Ткаченко. — А тепер буде сучасний спортивний комплекс на 300 посадкових місць з роздягальнями, трибунами, автоматичним поливом поля, огорожею та освітленням».


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована агропромислова компанія, яка об'єднує 33 агрофірми в Черкаській і Сумській областях. Орендує 60 тис. га землі й забезпечує роботою 3 тис. працівників у сезон. LNZ Group входить у десятку компаній, що найбільш динамічно розвиваються в секторі насінництва.