Агро Арена оголосила про акційну пропозицію для аграріїв

30 жовтня 2019, 10:15 2941

З 29 жовтня по 15 листопада триває акційна пропозиція для аграріїв від компанії «Агро Арена» щодо викупу зерна.

Про це AgroPortal.ua повідомив керівник напрямку комерційного кредитування агробізнесу ТОВ «Агро Арена» Дмитро Руденко.

«В рамках акції викуповуємо у сільгоспвиробників урожай 2019 року за ринковою ціною, яка формується на підставі середньозваженої за трьома найближчими до агропідприємства елеваторами. Натомість аграрій має змогу на суму проданого компанії зерна з додатковою премією +500 грн придбати будь-яку продукцію з продуктового портфеля компанії «Агро Арена», — зазначає Дмитро Руденко.

За його словами, це найоптимальніший період, коли аграрії готові продавати зернові та купувати насіння і ЗЗР вже на наступний сезон. Пропозиція діє у всіх областях України на пшеницю, кукурудзу, соняшник, жито, ячмінь.

Крім того, «Агро Арена» має програму форвардних контрактів «Зерно. Гроші. Форвард», в рамках якої відбувається поставка товару з асортименту ТОВ «Агро Арена» для посівної в обмін на майбутній врожай за такими культурами: кукурудза, пшениця, соя, ячмінь. При цьому вартість форвардного контракту дорівнює сумі контракту на продукцію з асортименту компанії. Забезпечення угоди здійснюється за допомогою товарної аграрної розписки.

«За форвардними контрактами премія може бути від 100 до 350 грн, в залежності від культури і якісних показників зерна. Також сільгоспвиробник може вибирати: отримати премію або застрахувати урожай. При цьому ми всі затрати по страхуванню врожаю беремо на себе і виступаємо гарантом того, що за умов виникнення страхового випадку аграрій отримає виплату», — пояснює Дмитро Руденко.

Він зазначає, що серед переваг форвардного контракту для сільгоспвиробника є фіксація ціни на момент укладання договору, тобто захист від падіння ціни на ринку, можливість перегляду ціни в бік збільшення. Також є можливість для аграрія відмовитись від поставки зерна і оплатити товар коштами.


Для довідки: ТОВ «Агро Арена» — національний дистриб«ютор насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, ріпаку та гороху озимого, ЗЗР та мікродобрив — пропонує не тільки якісні ресурси, а й програми фінансової підтримки та розвитку аграріям, агрострахування. Компанія має представництва в усіх областях України і будує стратегію так, щоб відповідати найвищим вимогам клієнтів. Мета — бути лідером та експертом аграрного ринку в сфері надання аграріям якісних агро- та бізнесових рішень задля отримання максимального результату.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua