Agricom Group розширила озимий клин в 2,5 рази

11 жовтня 2016, 10:10 1804

Національна агропромислова група Agricom Group завершила сів озимих культур на територіях Білокуракинського, Чернігівського та Корецького кластерів.

Загалом засіяно 5,9 тис. га ріпаком та 11,1 тис. га пшеницею. У порівнянні з минулим роком, озимий клин збільшився в 2,5 рази, повідомляє прес-служба компанії.

«Сприятливі погодні умови дозволи нам оперативно висіяти озимий ріпак на полях Білокуракинщини (3 тис. га), Чернігівщини (2,1 тис. га) та Кореччини (0,8 тис га). Завдяки застосуванню сучасної техніки, інвестиції в яку з початку року перевищили 50 млн грн, дотриманню сівозміни та ефективним технологіям ведення сільського господарства ми отримали 100% сходів. Клин озимої пшениці найбільший в Білокуракино — 7 тис. га. По 2 тис. га в Чернігівській області та Рівненській», — розповів директор департаменту виробництва та розвитку сільського господарства Agricom Group Тарас Корнієнко.

На підприємствах групи також проводяться виробничі досліди по озимих культурах. На сільгоспугіддях Agricom Group зростає 27 гібридів ріпаку та 5 сортів пшениці української та закордонної селекції.


Для довідки: Agricom Group — національна агропромислова група, що спеціалізується на розробці, виробництві та дистрибуції продуктів харчування із зернових культур та об’єднує сільськогосподарські, переробні та торгові підприємства. Ключовими бізнес-напрямками діяльності є: рослинництво, зберігання зернових  та олійних культур, виробництво і торгівля продукцією бакалійної групи.