Аграрії отримали можливість в Україні продавати урожай в режимі експорту

15 липня 2019, 13:31 2393

Компанія ALFA Smart Agro продовжує розвивати напрямок трейдингу агропродукцією і цього сезону запроваджує новий інструмент — укладання договорів в іноземній валюті.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Ще на етапі створення департаменту трейдингу сільськогосподарською продукцією, компанія поставила собі за мету забезпечити партнерам умови для найбільш вигідної реалізації врожаю, — зазначає керівник цього департаменту ALFA Smart Agro Андрій Риженко. — Тому з цього року розширюємо комплекс послуг і пропонуємо аграріям укладати договори в іноземній валюті».

Для сільгоспвиробника це означатиме поставку в режимі експорту. Якщо підприємство бажає експортувати продукцію, але не має досвіду, фахівці ALFA Smart Agro нададуть вичерпну інформацію та підтримку.

Департамент трейдингу сільськогосподарською продукцією ALFA Smart Agro було створено минулого року. За цей час залучено до співпраці близько 400 компаній. Найбільшу частку у структурі продажів займають кукурудза 3 класу та фуражна пшениця, однак працюють і з іншими культурами зернової, олійної та бобової груп, а також з деякими нішевими культурами.

Також ALFA Smart Agro надає можливість агровиробникам заключати форвардні контракти з частковою попередньою оплатою на рівні 50% від загальної вартості продукції. Та продовжує розвивати новий для України інструмент аграрних розписок, який дозволяє отримати швидке кредитування під заставу майбутнього урожаю. Причому, аграрії можуть самостійно вирішувати, як саме хочуть отримати кредит: грошима, чи продукцією ALFA Smart Agro.

Для зручності клієнтів та можливості швидко обмінюватися інформацією, створено Telegram-канал.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. В портфелі компанії представлені понад 70 продуктів — інноваційних рішень, які відзначаються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво та контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається за світовими стандартами.