Агросем стала партнером Vaderstad

24 листопада 2017, 14:38 2588

Компанія «Агросем» вступає в партнерство із шведським виробником високоякісної сільськогосподарської техніки Vаderstad та отримує ексклюзивне право на реалізацію продуктів компанії в Західній Україні.

Як говориться у повідомленні компанії, ця співпраця розширить для аграріїв портфоліо посівних та ґрунтообробних агрегатів.

Внаслідок підписання стратегічної угоди між компаніями John Deere та Vaderstad відбулося об'єднання дилерських мереж обох брендів.

«Тепер аграрії, завітавши в «Агросем», зможуть ознайомитися та придбати техніку потужного шведського виробника Vaderstad. А надалі, відповідно, отримати високоякісне сервісне обслуговування», — говорять у компанії.

Для того, щоб фермери переконалися в потужності та надійності техніки, а також в повній мірі оцінили можливості агрегатів Vaderstad у поєднанні з тракторами John Deere, «Агросем» запрошує на демонстраційні покази, що будуть проходити наступного року.

Інтеграція техніки Vaderstad у всі інтелектуальні системи John Deere лише підтверджує ідеальне поєднання цих двох брендів, зазначають в «Агросем». Таке розширення модельного ряду та кваліфікована підтримка сервісних інженерів дозволить агровиробникам забезпечити вирішення будь-яких, навіть надскладних задач у полі