Британським фермерам заважають мисливці за покемонами

05 серпня 2016, 18:00 1982

Представники Асоціації землевласників (CLA) Британії заявили, що вони отримали кілька повідомлень про незаконне проникнення мисливців за покемонами на землі фермерів.

Про це повідомляє FG INSIGHT.

«Це добре, що Pokemon Go стимулює «мисливців» відвідати сільську місцевість і побачити її красу. Але вони також повинні розуміти, що земля є робочим місцем, і вони повинні ставитися до цього з повагою», — прокоментував директор з питань політики та консультації CLA Christoper Price.

CLA підкреслює, що гравці повинні вживати заходів безпеки, а також їм потрібно розуміти про ризики незаконного проникнення на землі, які знаходяться в приватній власності.

«Принести шкоду здоров'ю «мисливців» можуть як оброблені хімічними речовинами поля, так і техніка, яка знаходиться в полі під час збору врожаю. Також вони можуть зустрітися «віч-на-віч» з великою рогатою худобою або іншими тваринами на фермі», — застеріг Christoper Price.

CLA рекомендували фермерам перевірити, чи встановлені спеціальні знаки, що вказують на те, що земля приватна, а також зміцнити огорожі ділянок і гарантувати безпеку людей у разі їх випадкового проникнення на приватну територію.


Для довідки: Гра Pokemon Go використовує дані GPS і годинник на телефоні, щоб визначити, в якому місці і часі перебуває користувач. Потім вона хаотично розташовує зображення покемонів, яких необхідно «спіймати» своєю фотокамерою.