В Україні відбудеться українсько-арабська виставка

29 січня 2020, 11:40 3427

В червні 2020 року в Україні відбудеться виставка та конференція «AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB EXPO», у рамках якої запланована індивідуальна ділова програма, зокрема проведення B2B переговорів між учасниками заходу та арабськими діловими колами, а також ділові візити до організацій та компаній України.

Про це AgroPortal.ua повідомив президент Асоціації українських та арабських бізнесменів та інвесторів (AUABI) Мохаммад Салім Алотті.

«Бізнесу арабських країн для інвестицій цікаві такі напрямки українського агропромислового комплексу як виробництво халяльних продуктів, зокрема м'ясного напрямку — курятина, баранина, яловичина, а також виробництво яєць. Серед країн арабського світу, які розглядають співпрацю з Україною у сфері сільського господарства, є Катар, Кувейт, Арабські Емірати, Ірак, Йорданія, Ліван, Туреччина. Також арабські ринки є безпечним і важливим виходом для українських підприємців та інвесторів», — зазначив Мохаммад Салім Алотті.

За його словами, гарним прикладом вже діючих проєктів в Україні зі спільними арабсько-українськими інвестиціями може слугувати  «Мрія Агрохолдинг», яку викупила в 2018 році SALIC UK.  


Для довідки: виставка «AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB EXPO» пройде в Києві 11-13 червня 2020 року. Ініціатором та основним організатором заходу є AUABI за підтримки Українського союзу промисловців та підприємців, Торгово-промислової палати України та асоціації «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати».

Місія ГО «Асоціація українських і арабських бізнесменів і інвесторів» полягає в  зміцненні та розвитку ділових зв'язків, торговельно-економічних відносин між Україною та країнами Арабського світу, сприянні встановленню взаємовигідних ділових контактів між українськими та арабськими діловими колами.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua