Онлайн-ефір в Instagram: рецепт здорового поля

04 листопада 2021, 08:00 3119

До Міжнародного дня студентів онлайн-видання AgroPortal.ua 11 листопада о 19:00 проведе прямий ефір в Instagram з магістром агробіологічного факультету НУБіП України та переможцем всеукраїнського конкурсу для студентів та молодих фахівців «Здоров’я поля» Максимом Ковальчуком.

Його проєкт із підвищення ефективності застосування гранульованих мінеральних добрив шляхом їх капсулювання полімерною оболонкою став найбільш практичним для реалізації у господарстві AgriLab Farming.

N.В. Здоров’я поля: ефективність використання добрив

«За спеціальністю я агроном-агрохімік, у моєму проєкті є промислові нюанси, які потрібно вирішувати спільно зі спеціалістами з виробництва, щоб реалізувати все правильно в технічному плані. Тож я обов’язково скористаюся можливістю реалізувати свою ідею на полях AgriLab Farming. Вже в листопаді розпочнемо роботу над проєктом безпосередньо на виробництві», — каже магістр агробіологічного факультету.

N.В. На Чернігівщині реалізують проєкт із оздоровлення поля

Окрім можливості реалізувати свій проєкт, хлопець отримав 50 тис. грн на особистий розвиток.

Як саме витратить грантові кошти переможець, що потрібно для розвитку сучасного агронома, з чого починати свою кар’єру в агро та які виклики стоять перед молодими фахівцями? Відповіді — в онлайн-ефірі.

Підписуйтесь в Instagram, щоб не пропустити!




Для довідки: 12 жовтня 2021 року відбувся захист робіт та нагородження фіналістів всеукраїнського конкурсу для студентів та молодих фахівців «Здоров’я поля». На конкурс було подано понад 20 проєктних робіт. 

Організатором всеукраїнського конкурсу «Здоров'я поля» є онлайн-видання AgroPortal.ua, головним партнером — компанія AgriLab за підтримки Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти України.


Цікаві матеріали з упровадження ресурсоощадних технологій, агробіотехнологій та цифрових інструментів у Facebook спільноті конкурсу.