Конкурс для студентів: практику пройди — планшет отримай

23 червня 2018, 08:01 4612

Онлайн-видання AgroPortal.ua за підтримки ДУ «НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», компаній AgriLab та DroneUA оголошує про проведення ІV Всеукраїнського конкурсу «Краща аграрна практика 2018».

Мета проекту: з перших вуст дізнатися, як студенти проходять виробничу практику, чи потрібні їм для цього знання, отримані в навчальних закладах, а також з яким багажем вони хочуть повернутися до студентської лави.

«Студенти дуже часто говорять, що їм не вистачає сучасної практичної складової. Наше видання вже четвертий рік поспіль проводить даний конкурс, щоб мотивувати молодь реалізовувати свої теоретичні знання на практиці з користю», — каже керівник проекту «Краща аграрна практика» Іванна Панасюк.

«N. B.!» Стартує IV Всеукраїнський конкурс Краща аграрна практика 2018

За її словами, до конкурсу допускаються студенти аграрних навчальних закладів усіх рівнів акредитації.

«Формат подачі: відеоролик — матеріал, відзнятий на будь-який пристрій для зйомок, або логічний фоторяд, змонтований у будь-якій програмі, час — до 3-х хвилин, мова — українська/російська/англійська/німецька/інша», — уточнює Іванна Панасюк.

Говорячи про те, що чекає переможців, організатори вказують, що студент, який займе 1-е місце, в подарунок отримає планшет Apple від головного партнера конкурсу — компанії AgriLab.

Двом щасливчикам асоціація «Український клуб агарного бізнесу»надасть по подарунковому сертифікату на 5 тис. грн для розвитку. Ще трьом учасникам компанія DroneUA надасть сертифікати на навчання за спеціальністю «оператор БПЛА» з можливістю подальшого працевлаштування. А компанія «КВС-УКРАЇНА» надасть можливість одному з учасників конкурсу пройти практику в компанії, а студенти, які посядуть 1-5-е місця, отримають фірмові подарунки.