Конкурс для студентів. Напиши, чому ти в агро — виграй вікенд у Берліні

18 березня 2019, 08:00 3056

Онлайн-видання AgroPortal.ua за підтримки ДУ «НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» оголосило про старт конкурсу на краще есе «Чому я обираю агро?».

Мета проекту: почути від студентів, чому вони обрали аграрну сферу, які мають очікування та уявлення про роботу в секторі, та донести до загальної аудиторії, що працювати у сільському господарстві — перспективно.

«Не велика таємниця, що більшість студентів аграрних навчальних закладів йдуть вчитися не за власним бажанням, а за рекомендаціями батьків або ж неможливістю потрапити в інші навчальні заклади. А це означає, що українська аграрна освіта повинна значно підвищити свою привабливість для студентів, у тому числі й для іноземних», —  вважає президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», генеральний директор ІМК Алекс Ліссітса.

Переможець конкурсу отримає оплачувану поїздка влітку до Берліну. На усіх 10 учасників, які вийдуть у фінал, очікує сюрприз від зіркового спікеру аграрного сектору.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі студентам необхідно написати ессе на тему «Чому я обираю агро?» (до 500 символів) та розмістити його в соціальних мережах (Facebook, Instagram) з хештегом #агроцемайбутнє та позначити сторінку AgroPortal.ua (Facebook чи Instagram).

Умови участі в конкурсі тут.