Галичина-Захід планує модернізацію

15 жовтня 2016, 07:45 4438

«Галичина-Захід» у найближчі 5 років планує провести модернізацію існуючих потужностей.

Про це в інтерв'ю журналу «Агробізнес України» розповів перший заступник генерального директора ТОВ «Галичина-Захід» Андрій Талама.

«Наша ферма розпочала свою роботу в 2007-2008 рр. І, звичайно ж, існуюче обладнання вже потребує ремонту і часткової заміни. Отже, в найближчі роки ми будемо його модернізувати, змінювати, вдосконалювати », — зазначив він.

«N. B.!» Андрій Талама: Якщо працівники не знають, як правильно вирощувати свиней, найкращі технології не забезпечать гарного результату

Крім того, компанія планує розширюватися. При цьому розширення і модернізація проходитимуть паралельно. «Будемо нарощувати обсяги виробництва та модернізувати вже існуюче обладнання», — пояснив Андрій Талама.


Для довідки: «Галичина-Захід» — підприємство, що розташоване в Львівській області, має 100% данські інвестиції, входить до ТОП-10 найбільших виробників свинини в Україні і до ТОП-25 найкращих європейських свинарських компаній. Основне стадо налічує 5300 свиноматок, загальне поголів'я сягає 80 тис. голів одночасного утримання. У минулому році підприємством було реалізовано більш ніж 14 тис. т свиней живою вагою. У структурі доходів частка рослинництва займає близько 15% виробництва, тваринництва — 85%. Земельний банк 5,5 тис. га розташований в Стрийському, Дрогобицькому та Миколаївському районах Львівської області.