Українських виробників яловичини підготують до ринку ЄС

27 лютого 2017, 11:22 3319

Проект Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» розпочинає програму підготовки українських виробників яловичини до відкриття європейського ринку.

Як повідомляє прес-служба Ради з питань експорту продовольства (UFEB), програма буде реалізуватися за підтримки Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та за участю UFEB й асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

Старт програми запланований на квітень 2017 року. Вона передбачає участь від 10 до 14 компаній, безпосередньо на виробничих майданчиках експерти Проекту Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» проведуть тренінги з підготовки цих підприємств відповідно до вимог Євросоюзу.

Програму планується реалізувати протягом року.