Підписаний новий ветсертифікат на експорт м'яса в Саудівську Аравію

11 квітня 2017, 11:44 2150

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Саудівська організація продовольства та медикаментів підписали двосторонні документи, які забезпечують експорт української птиці та продукції з неї до Королівства Саудівська Аравія.

Про це повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час прес-конференції, повідомляється на сайті відомства.

Зокрема, було підписано нову форму ветеринарного сертифікату на експорт птиці та продукції з неї з України до Саудівської Аравії, а також протокол ветеринарних вимог на експорт цієї продукції.

«Ми взяли перед Саудівською Аравією певні зобов’язання по українській птиці і гарантуємо їх дотримання», — зазначив Володимир Лапа.

Крім того, за його словами, було обговорено питання інспектування саудівськими спеціалістами українських виробників яловичини в рамках налагодження експорту.


Для довідки: станом на даний час право експорту м’яса птиці та продуктів з неї до Королівства Саудівська Аравія мають чотири українські підприємства.