ОККО Агротрейд профінансував аграріїв майже на 1 млрд грн

18 червня 2018, 14:01 4380

У поточному маркетинговому році компанія «ОККО Агротрейд», що входить до складу холдингу OKKO Group, у 2 рази наростила обсяги фінансування сільськогосподарських виробників у рамках своєї форвардної програми.

Для своєчасного проведення польових робіт аграріям надано майже 1 мільярд гривень, як безпосередньо грошовими коштами, так і товарними поставками мінеральних добрив та пального. 

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Форвардна програма «ОККО Агротрейд» передбачає, що за отримані ресурси агровиробники  розраховуються продукцією майбутнього врожаю. Відповідні домовленості оформляються аграрною розпискою чи договором застави. Отриману в результаті такої співпраці сільськогосподарську продукцію «ОККО Агротрейд» планує збувати переважно на експорт.

«За три роки активної діяльності на ринку АПК ми динамічно розвиваємося й розширюємо спектр наших пропозиційЯкщо минулого року ми забезпечували наших партнерів лише пальним і мінеральними добривами, то у цьому сезоні запропонували новий інструмент — грошові кошти. Водночас ми суттєво спростили договірну процедуру і скоротили час на розгляд запитів клієнтів —  попереднє рішення про співпрацю може бути ухвалене упродовж 1 дня, остаточне — упродовж 5 днів. Нам приємно, що клієнти, з якими ми починали співпрацю рік-два тому, цьогоріч знову її продовжили», — розповідає генеральний директор «ОККО Агротрейд» Олександр Ніколенко.


Для довідки: «ОККО Агротрейд» — це один з бізнес-напрямів холдингу OKKO Group, створений у 2016 році з метою комплексно задовільнити потреби агробізнесу в фінансах, пальному, мінеральних добривах. Учасниками форвардної програми «ОККО Агротрейд» сьогодні є уже понад 200 АПК-виробників  — як великі компанії з угіддями в декілька тисяч гектарів, так і фермери з ділянками у 500 гектарів.