В Києві розкажуть про нові ринки і можливості для бобових

09 листопада 2018, 11:00 2436

Минулий сезон показав, що варто якісно аналізувати всі виклики світового ринку бобових. Тільки на цій основі українські виробники і експортери бобових культур мають шанс зайняти значну частку на світовому ринку.

Такої думки дотримуються в Товаристві виробників і споживачів бобових України.

«Сьогодні популярність бобових культур зростає не тільки у світі, але і в Україні. Важливість бобових підкреслюється тим фактом, що ФАО ООН обрала бобові в якості основних культур для забезпечення продовольчої безпеки у світі», — зазначають у Товаристві виробників і споживачів бобових України.

У товаристві відмічають, що 29 листопада відбудеться ІІІ Міжнародна конференція «Бобові культури. Нові ринки. Нові можливості», де проведуть детальний аналіз світового ринку бобових, балансів виробництва і споживання, нюансів ринку Індії та перспектив нових ринків.

Учасники конференції візьмуть участь у дискусіях з питань переробки бобових, підготовки свіжих і охолоджених бобових, основними споживачами яких є економічно розвинені країни — ЄС, Великобританія, США, Ізраїль, Сінгапур та інші.


Для довідки: ІІІ Міжнародна конференція «Бобові культури. Нові ринки. Нові можливості» відбудеться в Києві за адресою: бул. Т. Шевченка/вул. Пушкінська 5-7/29, готель «Премєр Палас».