У Києві презентують Дні поля у форматі DLG

07 листопада 2016, 09:52 3907

У Києві в рамках «ІнтерАГРО 2016» відбудеться презентація першої спеціалізованої виставки з рослинництва, сільськогосподарської техніки та тваринництва за форматом «Днів поля DLG».

Про це AgroPortal.ua повідомили організатори заходу.

У програмі заходу передбачена презентація концепції Днів поля, актуальна інформація з демо-ділянок, запитання та відповіді від учасників.

Серед виступаючих: представник DLG Competence Center Agriculture (Німеччина) Райнхард Россберг, директор УкрНДІПВТ Володимир Кравчук, заступник керівника проекту «Створення Аграрного демонстраційного та навчального центру» (Німеччина/Україна) Александер Цайн, генеральний директор IFWexpo Heidelberg (DLG Group) (Німеччина) Штефан Крессе.

Презентація пройде 10 листопада з 10:00 по 13:00. Також організатори готові провести зустріч в будь-який інший час в рамках «ІнтерАГРО 2016» (за попередньою домовленістю).

Підтвердити свою участь можна за телефоном +38 093 352 8865 або по e-mail [email protected] (Юлія Бондаренко).

Безпосередньо International Field Days Ukraine 2017 відбудуться 21-23 червня 2017 р. на дослідному полі УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого (смт. Дослідницьке, Васильківський р-н., Київська обл.). Як кажуть організатори, дослідницькі селища після успішного експорту інноваційної концепції DLG-Feldtag у Туреччині та Румунії стають головним осередком сучасного рослинництва.

Формат «Дні поля DLG» є відкритою незалежною платформою для спілкування експертів-дорадників, а також виробників насіннєвого матеріалу, добрив, засобів захисту рослин та техніки для рослинництва з сільськогосподарськими виробниками.

Компаніям-учасниками пропонується наочно продемонструвати свій посівний матеріал та продукти для рослинництва на 40 дослідних ділянках. Також є можливість показати великогабаритну сільськогосподарську техніку, яка знайде своє місце в стаціонарній експозиції, а побачити її в дії відвідувачі зможуть на демонстраційних смугах. Бажаючі можуть забронювати виставковий стенд в закритому наметовому павільйону. В окремому виставковому розділі «Територія картоплі» буде продемонстровано посівний матеріал, грунтообробна та збиральна техніка, обладнання для зберігання та транспортування картоплі. 

Організацією заходу займаються IFWexpo Heidelberg та Аграрний демонстраційний та навчальний центр (АДНЦ), створений в рамках українсько-німецького коопераційного проекту за підтримки Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, Міністерства аграрної політики та продовольства України та Міністерства освіти та науки України. Фахову підтримку надають Німецьке сільськогосподарське товариство (DLG e.V.) та Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. Погорілого.

Більше інформації доступно за посиланням.