USAID профінансує участь українських садівників у найбільшій виставці Азії

29 травня 2018, 17:11 3976

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (ARDS) готовий підтримати участь п’яти українських малих чи середніх агропідприємств (МСП) у найбільшій у Азії виставці плодоовочевої продукції Asia Fruit Logistica’2018.

Проект до 15 червня приймає заявки від зацікавлених МСП-виробників і переробників фруктів, ягід та овочів, говориться у повідомленні USAID.

«Asia Fruit Logistica'2018 відбудеться у Гонконзі 5-7 вересня цього року. Asia Fruit Logistica є єдиною щорічною міжнародною торговельною виставкою в Азії в секторі фруктів та овочів, що сфокусована на виробництві свіжої продукції, а також на продуктах з неї. Виставка об'єднує ключових гравців бізнесу з усього світу, що робить цей захід корисним як для відвідувачів, так і для учасників. Участь у заході дає можливість тримати руку на пульсі останніх тенденцій на мінливому ринку свіжих продуктів, встановлювати нові ділові контакти та розвивати бізнес», — говориться у повідомленні проекту.

Проект відшкодує 5 відібраним українським учасникам виставки витрати на оренду виставкового стенду стандартної забудови (30 кв. м) і дизайнерське оформлення стенду та розробку і публікацію маркетингових матеріалів.

Вимоги до учасників:

1. МСП, СОК або агрегатор із підтвердженим досвідом експорту свіжих фруктів, ягід, овочів.

2. Наявність сертифікату Global G.A.P., для компаній-агрегаторів — наявність договорів з сертифікованими компаніями-виробниками.

3. Наявність англомовної версії сайту з переліком пропонованої продукції та технічних можливостей.

4. Наявність постійного англомовного персоналу з продажів.

5. Зобов'язання направити одного англомовного представника компанії на стенд.

6. Зобов'язання розмістити зразки власної свіжої продукції на стенді, щонайменше одну стандартну упаковку за власний рахунок.

7. Підтвердження обсягів власної продукції, не менше 100 т для ягід, 500 т для кісточкових фруктів та 1000 т для зерняткових фруктів і овочів стабільної якості.

8. Наявність або підтвердження використання потужностей із передпродажної підготовки продукції (автоматичне сортування, пакування, контроль якості).

9. Готовність сплатити решту витрат на участь у виставці, зокрема, переліт і проживання. Орієнтовно ці витрати складуть $1 тис. за переліт в обидві сторони та $150 на добу за проживання.

Заявки у довільній формі обсягом не більше 2 сторінок можна надсилати на адресу: [email protected]. До розгляду будуть допущені заявки від учасників, які повністю відповідають умовам конкурсу.